Lito lantaarn Large "Blomus"

Merk

Blomus

Materiaal

In S1 staal/ zwart gepoedercoat

Afmetingen

33 rond x 45h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

79,95

Beschrijving

Lantaarn.

Stijlvol en rustiek:

De vrijstaande Lito lantaarn van Blomus straalt niet alleen een prachtig lichteffect uit, maar zorgt ook voor een warme, gezellige sfeer in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of voor een overdekt terras. Plaats een stompkaars in de lantaarn en creëer extra sfeer binnenshuis doordat het licht door de metalen 'spijltjes' valt.

Mocht u de Lito lantaarn Large op het overdekte terras willen zetten, dan is het wellicht onnodig om te vermelden maar omdat de lantaarn geheel open is, dient u de Lito wel op een beschut plekje neer te zetten.

Stijlvol en rustiek, gemaakt van een stevig rond gebogen metalen frame dat afgewerkt is met een matte poedercoat. Deze zorgt voor een grafische en eigentijdse uitstraling waardoor de Lito lantaarn Large van Blomus bij iedere interieurstijl past.

Schijnen maar!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in