Nona kaarsenstandaard "Blomus"

Merk

Blomus

Materiaal

In ongeglazuurd Porselein Vanilla

Afmetingen

12 rond x 3.5h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

14,95

Beschrijving

Kaarsenstandaard.

Leverbaar in drie kleuren.

Bewust zichtbaar:

De Nona kandelaar is ruw en ongeglazuurd, maar wel gemaakt van duurzaam Porselein van de hoogste kwaliteit. Kleine onregelmatigheden, kleurafwijkingen en zichtbare lijnen zijn sporen van het productieproces welke het merk Blomus bewust zichtbaar laat. Elk item is zo uniek en verteld een eigen verhaal.

De details van de Nona kandelaar geven een eenvoudige en minimalistische uitstraling. Daarom past het minimalistische ontwerp bij elke interieurstijl. Bovendien zien deze verfijnde kandelaars er niet alleen esthetisch uit, ze zijn ook functioneel, want de voet garandeert een veilige en stabiele stand. De basis van de Nona kandelaar vangt namelijk ook eventueel kaarsvet op dat u het best kunt verwijderen met een vochtige doek.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in