Nona vaasjes set/3 "Blomus"

Merk

Blomus

Materiaal

In ongeglazuurd Porselein Bark

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

22,95

Beschrijving

Set van drie kleine organisch gevormde vaasjes.

Leverbaar in drie kleuren.

Nona vaasjes, net wat stoerder!

Deze driedelige set Nona vaasjes komt uit de serie Nona van het merk Blomus. Ze hebben een elegant design met een natuurlijke uitstraling dankzij hun organische vormen. Bijzonder aan de Nona vaasjes is dat deze zijn gemaakt van ongeglazuurd Porselein, hetgeen de vriendelijke vaasjes net wat stoerder maakt. Dankzij kleine oneffenheden is elke vaas uniek

In combinatie met een paar mooie bloemen, takken of droogbloemen ontstaat er een natuurlijk elegant geheel. Plaats de vaasjes op het dressoir, op een bijzettafeltje in de zithoek of verspreidt ze nonchalant in de woonkamer.

De drie kleine Nona vaasjes van het merk Blomus maakt uw interieur helemaal af. 

Maten: 
Vaasje 1: 7h
Vaasje 2: 9h
Vaasje 3: 7h

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in