Colibri gieter "Blomus"

Merk

Blomus

Materiaal

In S1 staal/ Morning Dove gepoedercoat

Afmetingen

8x 17x 36h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

64,95

Beschrijving

Gieter.

Leverbaar in drie kleuren.

Colibri, een lust voor het oog!

Planten in huis zijn weer helemaal hip! En met deze zogenaamde ‘Urban Jungle’ trend is een mooie gieter geen overbodige luxe. Daarom heeft het Duitse designmerk Blomus de moderne Colibri gieter voor u klaar staan.
De Colibri gieter, ontworpen door Luca Galmarini, heeft een aparte vorm.

De gieter lijkt op een klein vogeltje met een dynamisch lichaam en een lange snavel. Het laatste zorgt ervoor dat de Colibri gieter nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken is, zonder te morsen of te veel water te geven. Naast zijn functionele karakter is de Colibri gieter ook een lust voor het oog. Zodoende staat Colibri ook stijlvol als decoratief element.

Waar zet u dit vogeltje neer?

Inhoud: 1 ltr.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in