Rudea ronde vaas "Blomus"

Merk

Blomus

Materiaal

In Keramiek Lily white

Afmetingen

17.5 rond x 16.5h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

36,95

Beschrijving

Ronde vaas.

Eersteklas kwaliteit:

Designerstukken die brandpunten worden. Met zijn minimalistische vorm biedt de Rudea ronde vaas van het merk Blomus het perfecte podium voor bloemen, pluimen of grassen. De lichte crèmekleur 'Lily' en de aangenaam ruwe afwerking, geven een gevoel van eersteklas kwaliteit.

De kleine onregelmatigheden in het materiaal van de Rudea dragen ook bij aan de handgemaakte charme van de vaas. Dit betekend dat ze allemaal uniek zijn. Voorzien van rubberen schijven aan de onderkant om gevoelige oppervlaktes te beschermen.

Bovendien zorgt de opvallende vormgeving in combinatie met zijn frisse kleur voor een prachtige verschijning in uw interieur. Perfect als decoratie op tafel.

Een echte aanrader.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in