Heldenfest witbierglas set/2 "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

8 rond x 25h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Diversen

32,95

Beschrijving

Set van twee witbierglazen in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Moderne multitaskers:

Helden van tegenwoordig zijn niet langer degenen met de cape of de hamer. Zij zijn degenen die elke dag hun eigen grote daden verrichten. Schrijven, timmeren, kleermaken of gillende minihelden verzorgen. En als ze een pauze nodig hebben, bevinden ze zich op een zeer pretentieloze manier samen met andere alledaagse helden.

Daar wordt niet alleen de ene of de andere drank, maar ook de ene of de andere anekdote met elkaar gedeeld. »Heldenfest« is een eerbetoon aan deze moderne multitaskers: veelzijdig en virtuoos, sterk en delicaat, gedenkwaardig en individueel - precies het materiaal waar helden van gemaakt zijn.

Houthakker en Valkenier. Haarscherp onthult de "tattoo op glas" een moderne kijk op traditioneel mannelijke beroepen, die het met het juiste contrast weten te implementeren.

De klassieker "Black Label Wheat" in een nieuw jasje.
Versierd met "Tattoo on Glass"-motieven van verschillende Hamburger tatoeëerders.

Handwas aanbevolen.
Inhoud: 607 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in