Farbknall glas set/2 "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

8 rond x 14h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

22,95

Beschrijving

Set van twee glazen in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Tatoeages op glas:

Kleuren die de wereld in beweging brengen: het explosieve rood dat de kunstenaar op het doek gooit. Het donkerpaars dat de jurk koninklijke elegantie geeft. Of de roze filter dat de kale landweg omtovert tot een romantisch decor voor foto's.

Kleur beïnvloed, kleur is een statement, kleur bepaalt de stijl: in uw eigen huis, op feestjes samen en vooral aan de gedekte tafel, waar het oog altijd mee-eet en natuurlijk drinkt. »Farbknall« is het streven naar meer »kleur« uw het leven, dat de collectie met abstracte Popart combinaties en vlakke kleuren naar buiten brengt!

De folkloristische voorstelling van de steenbok en de lynx wordt onderbroken door een extreem kleurenschema en grafische texturen, die de "tatoeages op glas" een levendige diepte geven.

U kunt het veelzijdige Farbknall glas met vlakke kleurcontrasten gebruiken voor bijv. bier, melk of sap.
Versierd met "Tattoo on Glass"-motieven van verschillende Hamburger tatoeëerders.

Vaatwasbestandig.
Inhoud: 432 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in