Sommersonett Sprizz aperitiefglas set/2 "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

8 rond x 22.5h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

32,95

Beschrijving

Set van twee aperitiefglazen in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Oost-Indische kers en Magnolia:

De laatste kersenbloesems vervagen en zwoele avonden onder de blote hemel worden afgewisseld met ontspannende middagen aan het water. De zomer geeft het leven nu een ritme dat klopt in de maat met nieuw gewonnen energie en geeft het een heel bijzonder geluid.

Altijd een verfrissend koel drankje klaar - soms bruisend, soms zoet, soms zuur - en veel geluk dat moet worden bewaard voor het koude seizoen. »Summer Sonett« heeft deze mooiste tijd van het jaar vastgelegd en tot in detail doorgevoerd met bloemmotieven in delicate roze tinten.

Oost-Indische kers en Magnolia. De typografie op dit paar kan worden gelezen als »2gether Sprizz«, dat zich heeft gewijd aan een sprankelend zomergevoel met bloeiende motieven.

U kunt het Sommersonett Sprizz aperitiefglas gebruiken voor bijv. spritz-drankjes of aperitieven.

Vaatwasbestandig.
Inhoud: 544 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in