Kristallwind champagneglas set/2 "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

6.5 rond x 24h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

32,95

Beschrijving

Set van twee champagneglazen in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in twee kleurcombinaties.

Geometrisch rondlopende vormen:

Een zacht geritsel waait door de bladeren en een koel briesje waait door je haar: het is de langverwachte verfrissing van een zomerdag waarop de lucht anders lijkt stil te staan ​​- een zacht briesje dat nieuwe geesten wakker schudt.

Als hogedrukgebied voor de ziel kan dit moment het beste worden verlengd met een sprankelend drankje, voordat het als een windvlaag wegvliegt. Met geometrisch rondlopende vormen in fijne kleurnuances trekt »Crystal Wind« contrastrijke parallellen met deze parabel, die de horizon in beweging zet en de verbeelding in beweging houdt.

Minimalisme voor geweldige momenten: geometrische lijnen die doen denken aan circulerende luchtstromen en iriserend kristal in perzik en lavendel - een zuchtje wind op glas in pure abstractie.

Deze elegante set Kristallwind champagneglazen is van de ontwerper Romi Hügelberg.

Handwas aanbevolen.
Inhoud: 250 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in