Schattenfauna Gin glas op voet set/2 "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

11 rond x 22h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

32,95

Beschrijving

Set van twee Gin glazen op voet in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Wezens met hun diepste geheimen!

"Zeker is niemand wijs die de duisternis niet kent" - een geritsel in de takken, een gloeiend oog ergens. Zij zijn de koningen van de nacht, de spionnen van de schaduwen. Wezens van de duisternis die hun ware schoonheid pas in de schemering laten zien en ons fascineren met hun magische vluchtigheid.

Gedreven door geheime krachten zijn ze de fantastische symbolen van al diegenen die de magie van het late uur proeven in niet minder dan mystieke bars.

»Schattenfauna« is opgedragen aan die wezens die hun diepste geheimen tegen de maan fluisteren op zoek naar de avonturen van de nacht. Ze dartelen, ze zoemen, ze fladderen en dwalen: het is alleen door zijn bewoners dat de nachttuin bloeit in sombere pracht en iriserend met glinsterende kleuren die tot leven komen in het maanlicht.

Deze mooie Gin glazen op voet zijn versierd met unieke motieven van ontwerpster Maggie Enterrios.

Ook als Schattenfauna Gin glas set/2 verkrijgbaar!
Zie onze site.

Vaatwasbestandig.
Inhoud: 720 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in