Sommerwendtraum rode wijnglas set/2 "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

9 rond x 24h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Diversen

32,95

Beschrijving

Set van twee rode wijnglazen in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in twee kleurcombinaties.

Midsummer's Day Dream:

Wanneer de middernachtzon en het maanlicht elkaar ontmoeten, begint het mystieke spektakel van de zomerzonnewende. Men gelooft dat op “Midsommar” delicate elfen en brutale trollen elkaar ontmoeten en ons mensen een nacht lang in een vrolijke dagdroom toveren. 

Milde geuren worden nu onvoorstelbare kleuren die de wereld in een nieuw licht dompelen en de zon schijnbaar nooit onder laten gaan. Midsummer's Day Dream is een herinterpretatie van die magische witte nachten waarin van alles kan gebeuren - maar aan slapen is beslist niet gedacht.

Aquareltinten die het dagelijks leven opfleuren: met deze set rode wijnglazen worden abstracte cirkels in verschillende vormen en kleuren gecombineerd tot complexe formaties - en laten ze veel ruimte voor inspiratie.

Deze elegante set Sommerwendtraum rode wijnglazen is van de ontwerper Romi Hügelberg.

Om het plaatje compleet te maken zijn er bijpassende witte- en waterglazen uit dezelfde collectie verkrijgbaar!
Zie onze site.

Vaatwasbestandig.
Inhoud: 570 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in