Sommerrausch Aperizzo aperitiefglas "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

8 rond x 22.5h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

22,95

Beschrijving

Aperitiefglas in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Raadselachtige symboliek:

16.00 uur, 29 graden. Terwijl de Aperizzo in Milaan aan de bistrotafel geserveerd wordt en in Marseille getoast bij een aperitief, begint in New York straks sprankelend het happy hour. Wat alle genietmomenten gemeen hebben, is het tintelende voorproefje van de wolkenloze uren die het mooiste seizoen altijd in petto heeft. Dagdromen krijgen een nieuwe vorm met het gerinkel van de ijsblokjes in het Sommerrausch Aperizzo glas en de warme wind zorgt voor een opgewekt gevoel.

"Summer Rush" begeleidt deze fantastische mentale reizen, die altijd hetzelfde doel hebben over alle oceanen - een verlenging van de gelukkige uren van vrije tijd.

Niet van deze wereld: het Sommerrausch Aperizzo aperitiefglas nodigt uit om te fantaseren in een oogverblindende onderwatertuin met zijn fijn geschilderde figuren, licht overgoten kleuren en raadselachtige symboliek.

U kunt het Sommerrausch Aperizzo aperitiefglas gebruiken voor bijv. spritz-drankjes, cocktails, wijn, punch of sap.

De klassieker »Aperizzo« in een nieuw jasje.
Met frisse, elegante motieven van de kunstenaar Olaf Hajek.

Handwas aanbevolen.
Inhoud: 544 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in