Sommertrau Hugo R. cocktailglas "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met opdruk

Afmetingen

8 rond x 22.5h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

22,95

Beschrijving

Cocktailglas in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Bloemige frisheid:

Een duik in het koude water in de verzengende middaghitte. De glinsterende ochtenddauw die na een te tropische nacht neerdaalt op het bos en de weilanden. Of het drankje op ijs, die de avond flikkerende koopjes verslaat: het zijn deze momenten die hun beloften vervullen als een zomerse stortbui en eindelijk de langverwachte verkoeling brengen - totdat de zon weer cirkelt en de lucht met volle kracht laat gloeien.

"Sommertrau" is een verzameling van deze verkwikkende momenten, die de collectie met bloemige frisheid wonderbaarlijk gemakkelijk weet te bewaren.

De lotus in de granaatappelboom: in een caleidoscoop van botanische schatten creëert het decor van de Sommertrau Hugo R. een symbool van de zomer dat alleen werkelijkheid kan worden door de cocktail van kleuren en geuren.

U kunt het Sommertrau Hugo R. cocktailglas gebruiken voor bijv. spritz-drankjes, aperitieven, wijn, punch of sap.

De klassieker »Hugo R.« in een nieuw jasje.
Met frisse, elegante motieven van de kunstenaar Olaf Hajek.

Handwas aanbevolen.
Inhoud: 544 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in