Goldnacht champagneglas "Ritzenhoff"

Merk

Ritzenhoff

Materiaal

In kristalglas met echt Goude opdruk

Afmetingen

7 rond x 24h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Diversen

22,95

Beschrijving

Champagneglas in mooie cadeauverpakking.

Leverbaar in verschillende dessins.

Japanse stijl:

"Kom snel, ik zal sterren drinken", zou de benedictijner monnik Dom Perignon hebben uitgeroepen, Zonnekoning Lodewijk XIV maakte er zijn sprankelende "huiswijn" van en voor Mark Twain was het de ultieme inspiratiebron: champagne.

Altijd het symbool van extravagante luxe, vandaag verbetert het elke gelegenheid die zijn aanwezigheid waard is. Dankzij hem is de sfeer voortreffelijk, het feest uitbundig, de avond onvergetelijk. »Goldnacht« is een eerbetoon aan deze unieke parel, die wordt weerspiegeld in filigraandecoraties met echt goud.

De gemoedsrust: dit Goldnacht champagneglas van Ritzenhoff creëert een meditatieve sfeer met kalligrafische penseelstreken in Japanse stijl, die de herfst symboliseert met een volle maan en aren van rijst.

De klassieke "Champus" in een nieuw jasje.
Met een stijlvol motief van ontwerper Rachel Hoshino.

Handwas aanbevolen.
Inhoud: 205 ml.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in