JustB!- SP500 eetbank "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In leergroep 30/ metalen slede zwart gelakt

Afmetingen

202x 70x 86h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

2.261,-

Beschrijving

Eetbank met nonchalante look.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten.

JustB!- SP500, imago probleem?

Als u aan eetbanken denkt, denkt u dan aan hardhouten modellen die voor een stoffige open haard staan? Toegegeven, eetbanken hebben een imago probleem.
Daar wil Musterring echter verandering in brengen. In samenwerking met Bettina Zimmermann is er een eetbank ontwikkeld, die u overtuigt door zijn moderne uitstraling en comfortabele stoffering.

Of u het perfecte diner beleeft, hangt ook af van de eetkamerstoel of eetbank in de eetkamer. Want deze moeten zo comfortabel zijn dat u en uw gasten heerlijk achterover kunnen leunen. En dat voor vele uren. Eetkamerstoelen zijn dus geen onbelangrijk detail.

Integendeel: De SP500 serie uit de JustB!-serie van Musterring is het beste bewijs dat de combinatie van hoogwaardige stoffen en stabiele frames uw eetkamer een geheel nieuwe charme kan geven. Want een goed ontwerp maakt het verschil!

Deze JustB! serie is speciaal ontworpen door de Duitse actrice Bettina Zimmermann voor het merk Musterring. Deze collectie omvat een modulaire bank, een eetkamerprogramma en verschillende salon- en bijzettafels. Bettina Zimmermann vond het vooral belangrijk dat u met haar collectie voor Musterring niet hoeft te kiezen tussen comfort en design

De actrice vertrouwt ook op comfort en gezellige bekleding in het eetgedeelte. Aan de lange eettafel is plaats voor het hele gezin, die het zich gemakkelijk kan maken op de gestoffeerde eetkamerstoelen of de gestoffeerde eetbank van de JustB!- SP500 serie.

Hier is aan alles gedacht: de perfecte hoogte van de armleuningen in combinatie met de JustB!- SP100 eetkamertafel voor een gemakkelijke instap en een praktisch draaimechanisme - en dit alles in een moderne en tijdloze look.

Ook als JustB!- SP500 eetkamerstoel met of zonder armleuningen verkrijgbaar.

En mooi te combineren met de JustB!- SP100 eetkamertafel, ook van Musterring!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in