JustB!- SP100 eetkamertafel "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In HPL / metalen beugel zwart gelakt

Afmetingen

220x 100x 77h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

1.752,-

Beschrijving

Eetkamertafel op metalen beugel.

Leverbaar in verschillende maten, houtsoorten en HPL.

Moderne, tijdloze look:

Houd u meer van een heldere, moderne inrichtingsstijl? Dan is de JustB!- SP100 eettafel van het merk Musterring in betonlook met het matzwarte metalen onderstel de juiste keuze!

De eetkamertafel is ook zeer gemakkelijk te verzorgen en daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of stellen die graag vaak gasten ontvangen. Want met een afmeting van 220x100 cm vinden ook grotere groepen aan tafel voldoende ruimte om vele uren gezellig samen te zijn.

Deze JustB! serie is speciaal ontworpen door de Duitse actrice Bettina Zimmermann voor het merk Musterring. Deze collectie omvat een modulaire bank, een eetkamerprogramma en verschillende salon- en bijzettafels. Bettina Zimmermann vond het vooral belangrijk dat u met haar collectie voor Musterring niet hoeft te kiezen tussen comfort en design. 

De actrice vertrouwt ook op comfort en gezellige bekleding in het eetgedeelte. Aan de lange eettafel is plaats voor het hele gezin, die het zich gemakkelijk kan maken op de gestoffeerde eetkamerstoelen of de gestoffeerde eetbank.

Hier is aan alles gedacht: de perfecte hoogte van de armleuningen in combinatie met de JustB!- SP100 eetkamertafel voor een gemakkelijke instap en een praktisch draaimechanisme - en dit alles in een moderne en tijdloze look.

Mooi te combineren met de JustB!- SP500 eetbank en eetkamerstoelen serie, ook van Musterring!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in