Helmond 6663 eetkamertafel "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In massief wild Eiken veenkleur gebeitst/ kruisvoet mat RVS

Afmetingen

200x 100x 76h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

3.484,-

Beschrijving

Eetkamertafel met speels metalen kruisvoet.

Leverbaar in verschillende maten, wild Eiken beitstinten, Noten, Keramiek en kruisvoet in diverse lakkleuren.

Stijlvol genieten!

De eetkamer is de ruimte waar we met al onze zintuigen genieten. Maar we willen dat u niet alleen enthousiast bent over gezamenlijke maaltijden en goede gesprekken. Met de Helmond eetkamertafel van Musterring wordt u verwend met zijn heldere design en warme houttinten - elke dag opnieuw!

De Helmond eetkamertafel is geheel naar eigen wens in te vullen. U kunt kiezen uit een aantal maten en de tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Het massief houten tafelblad kunt u laten beitsen. Heeft u liever geen massief houten tafelblad, dan is Keramiek wellicht een optie.

De speelse metalen kruisvoet van de Helmond is er in meerdere lakkleuren en zo kunt u deze mooi afstemmen op het tafelblad.

Mooi te combineren met de Helmond eetkamerstoelen serie, ook van Musterring!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in