Fina hoog dressoir "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ laden en deur Linoleum Mushroom/ pootjes Mushroom gelakt

Afmetingen

176x 45x 100h

Productgroep

Dressoirs

2.640,-

Beschrijving

Hoog dressoir met 3 laden en deur in massief hout op elegante pootjes.

Leverbaar in 2 verschillende kleuren Linoleum en ook in eiken naturel.

Fawn, multifunctioneel:

Het prachtig afgewerkte eikenhout van het hoge Fina dressoir met de Mushroom linoleum laden en deur zorgen voor een mooi contrast tussen klassiek en modern. Het zijdezachte eikenhouten hoge Fina dressoir heeft aan de linkerzijde drie laden met soft-close systeem, wat ervoor zorgt dat de laden geleidelijk sluiten. Achter de deur zitten twee legplanken om uw spullen in op te bergen. De laden en de deur zijn eenvoudig te openen door op de voorkant te drukken.

Het hoge Fina dressoir van het merk Gazzda is het ideale dressoir om spulletjes in op te bergen. Wat u in de kastjes en lades plaatst is natuurlijk helemaal aan u. Dus het leek ons wel leuk om u van wat inspiratie te voorzien. Berg er uw boekencollectie, uw gamecollectie, de administratie of het servies in op. Gebruik de lades voor notitieboekjes, papierwerk, het bestek, de placemats en de servetten. Boven op het hoge Fina dressoir heeft u ruimte voor een grote, ronde spiegel, een plantje, wat koffietafelboeken en misschien zelfs een bakje voor uw sleutels.

Zo ziet u dat u met het hoge Fina dressoir werkelijk alle kanten op kunt.

Ook als Fina lowboard of sideboard verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.