Sono pedaalemmer "Blomus"

Merk

Blomus

Materiaal

In kunststof Magnet

Afmetingen

20 rond x 25.5h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

59,95

Beschrijving

Pedaalemmer.

Sono zorgt voor een serene uitstraling.

Op zoek naar een pedaalemmer voor in uw toilet- of badkamerruimte? Kies dan voor deze fraaie uitvoering van het merk Blomus! De Sono pedaalemmer is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en is voorzien van een soft coating. Deze soft coating zorgt ervoor dat dit artikel makkelijk schoon te houden is en ook nog eens zeer zacht en comfortabel aanvoelt.

De Sono pedaalemmer is aan de bovenzijde voorzien van een soft-close deksel die zacht en geruisloos sluit na gebruik. Tevens is dit product voorzien van een uitneembare binnenemmer zodat de prullenbak eenvoudig geleegd kan worden. Vanwege de anti-slip laag aan de onderzijde blijft de Sono pedaalemmer ten alle tijden stevig op zijn plek staan.

Inhoud: 3 ltr.

Nieuwsgierig naar de andere producten van de Sono serie?
Zie onze site!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in