Cocoon Lounge fauteuil "Label"

Merk

Label

Materiaal

In stofgroep A/ poten black grey gelakt

Afmetingen

65x 67x 83h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.020,-

Beschrijving

Fauteuil.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en poten ook in RVS of de Colorbox lak kleuren.

Cocoon doet zijn naam eer aan!

De Cocoon Lounge is een ontwerp van designer Gerard van den Berg voor Label. Functionaliteit en comfort komen samen in dit tijdloze design waarvoor Van den Berg zich liet inspireren door warme, doorgestikte winterjassen die het Hollandse landschap vullen op gure herfst- en winterdagen.

Deze uitnodigende fauteuil kenmerkt zich door het speelse contrast tussen strakke horizontale lijnen en zachte volumineuze rondingen. De hoge rugleuningen die meegeeft als u in de fauteuil plaats neemt, omarmt u en draagt bij aan het sublieme zitcomfort dat de Cocoon Lounge te bieden heeft.

Nieuw bij ons Hulshoff Design Center Leiderdorp!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in