Fiore hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In exclusieve 3D stof

Afmetingen

231x 262x 87h

Productgroep

Banken

4.436,-

Beschrijving

hoekbank met 3D stof.

Leverbaar in verschillende maten en elementen.

Met Fiore betreed u de wereld van de marshmallows.

De Fiore banken serie is ontworpen om jonge gezinnen uit te nodigen die graag willen knuffelen en is in staat om liefde in al zijn vormen over te brengen.
Deze serie is ook veelzijdig, want omgevingen moeten ten volle worden ervaren.

Het assortiment omvat hoeken, fauteuils en banken met of zonder chaise longue die de omgeving vrolijk en comfortabel maken. Alles is op een speelse manier bedacht, omdat ons bestaan ​​gevuld moet zijn met een glimlach. Zelfs de bekleding van de Fiore banken serie weerspiegelt dit, aangezien het exclusief verkrijgbaar
is in een 3D-stof waarmee de Fiore zijn jonge ziel kan uitdrukken.

Deze Fiore hoekbank kenmerkt zich door zijn moderniteit voor stijlvolle stedelijke omgevingen. Het is een jong ontwerp voor wie zich jong voelt. De prachtige accessoires doen u wellicht denken aan de eenvoudigste bloem bij uitstek - het Madeliefje en tussen 'Hij houdt van jou' en 'hij houdt niet van jou'.

Liefde wint altijd!

Ook als Fiore poef of bank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Binnenkort in ons Hulshoff Design Center Spui Den Haag!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.