Enna fauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stofgroep 1/ metalen frame epoxy E2200 Nuit

Afmetingen

80x 85x 80h

Productgroep

Fauteuils

2.250,-

Beschrijving

Fauteuil op metalen frame.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten. Het frame is standaard in epoxy E2200 Nuit gelakt, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen. Ook kunt u de zithoogte en zitdiepte aanpassen.

Eigentijds en modulair design:

De Enna fauteuil is een ontwerp van Hanne Willmann voor Leolux. Zij staat bekend om transparant, bescheiden en eerlijk design. In 2015 werd zij uitgeroepen tot Design Talent of the Year. 

De fauteuil Enna is een minimalistisch vormgegeven stoel met een los rugkussen, die samen met de Enna zitbank, hoekbank en divan een complete collectie van Leolux vormt. 

Dankzij tal van stof- en leermogelijkheden is de fauteuil volledig naar uw wens samen te stellen. Het elegante metalen frame van de Enna zorgt ervoor dat het zitkussen goed op de plek blijft en kan in iedere gewenste kleur worden afgewerkt. 

Mooi te combineren met de Enna hoekbank of gewone bank van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.