Enna Bent 3 zitsbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ metalen frame epoxy E2200 Nuit gelakt

Afmetingen

225x 91x 80h

Productgroep

Banken

5.630,-

Beschrijving

3 zitsbank op metalen frame incl. kussens en hoofdsteun.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten. Het frame is standaard in epoxy E2200 Nuit gelakt, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen. Ook kunt u de zithoogte en zitdiepte aanpassen.

Eigentijds en modulair design:

De Enna bank is een ontwerp van Hanne Willmann voor Leolux. Zij staat bekend om transparant, bescheiden en eerlijk design. In 2015 werd zij uitgeroepen tot Design Talent of the Year. 

De bank Enna is een minimalistisch vormgegeven bank met losse rugkussens, die samen te stellen is uit tal van elementen. De Enna is verkrijgbaar van divan of compacte 2-zitsbank tot royale hoekbank en bijpassend Enna fauteuil.

Dankzij tal van stof- en leermogelijkheden is de bank volledig naar uw wens samen te stellen. Het elegante metalen frame van de Enna zorgt ervoor dat de zitkussens goed op de plek blijven en kan in iedere gewenste kleur worden afgewerkt. Standaard wordt de bank Enna geleverd met armkussens Straight.

Kies voor een speels alternatief met armkussen Bent. Het Bent armkussen wordt om de armleuningen van de bank gevouwen, waardoor de Enna bank een zachte uitstraling krijgt. 

Maten hocker:
In leer Senso/ metalen frame epoxy E2200 Nuit gelakt: 85x 55x 38h   € 1.225,=

Ook als hoekbank en fauteuil verkrijgbaar!
zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.