Unfurl Lounger slaapbank "Hulshoff Desisgn"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stof 518 groen/ poten bruin gebeitst

Afmetingen

200x 121x 74h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

1.844,- 1.592,-

Beschrijving

Slaapbank met comfortabele rugkussens.

Modern met een vintage look:

De Unfurl Lounger slaapbank is in 2017 ontworpen door Andreas Lund, Per Weiss en Flemming Hoejfeldt. Deze lounge- slaapbank is de grote broer van de Unfurl slaapbank. Dit designmeubel biedt een breder ligoppervlak van ongeveer 140 x 200 cm. De slaapbank beschikt over een pocketverenmatras en kan dankzij een handig kliksysteem in drie verschillende posities worden ingesteld: een zitstand, een schuine relaxstand en een slaapstand. De twee XXL-rugkussens van de Unfurl Lounger zorgen voor geweldig comfort. U kunt hier lekker tegenaan kruipen.

De Unfurl Lounge biedt plaats aan maximaal twee personen om te slapen of te rusten en aan drie personen om te zitten. Deze lounge- slaapbank staat op Styletto poten van hoogwaardig iepenhout, donker gebeitst. De zit van de Unfurl Lounger slaapbank is vanwege de diepte en de extra comfortabele rugkussens bij uitstek geschikt voor langere mensen die aangenaam willen zitten.

Ligvlak: 140x 200

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in