Cuba relaxfauteuil met hocker "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In leergroep 31/ kruispoot chroom 31

Afmetingen

64x 70x 107h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.647,-

Beschrijving

Relaxfauteuil met hocker incl. verstelbare hoofdsteun.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten. Ook kunt u kiezen uit verschillende frames in chroom, satin chroom of zwart gelakt.

Klassieke Scandinavische functionaliteit:

Een relaxfauteuil wordt ook wel omschreven als de troon in uw woonkamer. En met recht! Een relaxfauteuil is stoel met een luxe uitstraling, die u optimaal zitcomfort biedt terwijl u een ontspannen avond thuis doorbrengt, met uw favoriete televisieprogramma of een goed boek.

Een goede relaxfauteuil is voorzien van tal van technische snufjes om u lekker te laten zitten. De rugleuning, maar ook de hoofdsteun van de relaxfauteuil is bijvoorbeeld verstelbaar. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de relaxfauteuil uw rug, nek en benen optimaal ondersteunt. Het resultaat is pure ontspanning voor u.

De Cuba relaxfauteuil combineert elegantie met klassieke Scandinavische functionaliteit. Deze relaxfauteuil met verstelbare hoofdsteun heeft een draaivoet voor bewegingsvrijheid en kan achterover worden geduwd door middel van een terugschuifmechanisme. De geribbelde bekleding voor extra comfort voegt ook een aantrekkelijk visueel accent toe aan deze eigentijdse relaxfauteuil.

De Cuba is erg duurzaam en dankzij het dynamische schuim blijft hij comfortabel, zelfs als u vele uren zit. De Cuba relaxfauteuil met hocker wordt geleverd met 10 jaar garantie op koudschuim en binnen frame.

De zithoogte van de Cuba relaxfauteuil met verstelbare hoofdsteun is standaard 43 hoog, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze met 3 cm verhogen of verlagen. Ook de hocker is met 3 cm aan te passen.
En wilt u liever geen hocker die schuin afloopt, dan is er natuurlijk ook een rechte variant.

Maten:
Hocker: 49x 37x 41h

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in