Rolan ovale salontafel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In Ceramic/ metalen poten epoxy

Afmetingen

130x 50x 31/37h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.475,-

Beschrijving

Ovale salontafel op metalen pootjes.

Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen, massief eiken -of notenhout, Ceramic of lak. De pootjes zijn standaard in chroom of in de verschillende epoxykleuren verkrijgbaar. Zit uw gewenste kleur er niet bij, dan kunt u tegen een kleine meerprijs kiezen uit alle Leolux lakkleuren.

Een veelheid van vormen:

De tafelserie Rolan is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo, waar Leolux de laatste jaren al vaker mee samenwerkte. Ook de Rolan tafelserie kenmerkt zich door een strakke belijning die u van Italiaans design mag verwachten.

Er zijn vijf verschillende uitvoeringen; drie ronde tafels, een ovale en een rechthoekige. Elk formaat is leverbaar in twee hoogtes: 31 en 37 centimeter. Dat zorgt voor een stijlvol effect als u de Rolan tafels met verschillende hoogtes en formaten combineert.

Rolan bijzettafel in massief noten- poten epoxy gelakt: 55 rond x 31/37h: € 1045,=

Mooi te combineren met de Mayon of Bellice banken, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in