Mime Twist eetkamerstoel met armleuningen "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stofgroep 1/ kruispoot op wielen epoxy gelakt

Afmetingen

64x 61x 91h

Productgroep

Stoelen

925,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op wieltjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De kruispoot is standaard aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u alle Leolux epoxy kleuren krijgen.

Het beste van twee werelden samen:

De eetkamerstoel Mime: een ontwerp van de Italiaanse industrieel ontwerper Gino Carollo voor Leolux.
In het design van deze stoel komt het beste van twee werelden samen: Italiaanse elegantie en een authentiek Leolux comfort gaan hand in hand in de Mime.
De zachte plooien in de stoffering geven de eetkamerstoel Mime, in combinatie met de afgeronde lijnen, een comfortabel en uitnodigend karakter. De Mime, hier uitgevoerd met armleuning, is ook verkrijgbaar zonder armleuning.

De Mime eetkamerstoel met armleuningen kent tevens diverse andere mogelijkheden om het ontwerp volledig aan te passen op uw persoonlijke interieurwensen.
Zo zijn de binnen- en buitenzijde apart van elkaar te stofferen waardoor een speels contrast ontstaat tussen verschillende kleuren of zelfs verschillende materialen. Kies voor een onderstel met handige wieltjes (Twist), op glijdopjes (Outline) of voor een draaivoet (Cruz) voor de finishing touch.

Mooi te combineren met de Tico eetkamertafel, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.