Gyon Tour laag eetkamerstoel met armleuningen "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stofgroep 1/ onderstel epoxy

Afmetingen

60x 64x 87h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

1.090,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op wieltjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. Het onderstel is in alle Leolux epoxykleuren verkrijgbaar.

Opgebouwd uit basisvormen:

De eetkamerstoel Gyon van Leolux is een ontwerp van designer Christian Werner uit 2021. Deze simplistisch vormgegeven eetkamerstoel met armleuningen is volledig opgebouwd uit basisvormen waarmee Werner het ontwerp heeft teruggebracht tot zijn kern. De Gyon stoel valt op dankzij zijn elegante uitstraling die zijn uitmuntende zitcomfort al in een oogopslag weerspiegelt.

Dankzij de vele keuzemogelijkheden is het eenvoudig mogelijk de eetkamerstoel Gyon op de persoonlijke wensen af te stemmen. Zo is deze design eetkamerstoel leverbaar met een hoge of lage rugleuning. Met de keuze uit diverse hoogwaardige materialen en optioneel te kiezen voor duo-stoffering krijgt de Gyon eetkamerstoel in een handomdraai een unieke twist. Kies voor een onderstel met handige wieltjes (Tour), op glijdopjes (Swift) of voor een kruisvoet op wieltjes in hoogte verstelbaar (Flex) voor de finishing touch.

Mooi te combineren met de Tico eetkamertafel, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in