Mara Palo eetkamerstoel met armleuningen "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Wapiti/ massief eiken houten poten gebeitst

Afmetingen

61x 64x 86h

Productgroep

Stoelen

1.185,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op massief eiken houten poten

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De massief eiken houten poten zijn verkrijgbaar in alle Leolux beitskleuren of gewoon geolied.

Uitnodigende keuze voor eigentijds genieten!

De vriendelijke zachtheid van de Mara herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert.
Deze eetkamerstoel is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding en de verfijnde afwerking.

Opdat de Mara eetkamerstoel met armleuningen in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen: massief eiken poten (Palo) die mooi aansluiten bij de eiken eetkamertafels; strak ogende versies met stalen draad-onderstel (Outline), een draaivoet (Cruz / Re-turn) of een onderstel op wieltjes (Twist) die perfect bij de Ceramic eetkamertafels passen in de Leolux collectie.

Mooi te combineren met de Tico eetkamertafel, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.