Mara Twist eetkamerstoel met armleuningen "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ kruispoot op wielen in epoxy

Afmetingen

61x 64x 86h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

1.325,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op wieltjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De kruispoot is in alle Leolux epoxykleuren verkrijgbaar.

Uitnodigende keuze voor eigentijds genieten!

De vriendelijke zachtheid van de Mara herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert.
Deze eetkamerstoel is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding en de verfijnde afwerking.

Opdat de Mara eetkamerstoel met armleuningen in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen: massief eiken poten (Palo) die mooi aansluiten bij de eiken eetkamertafels; strak ogende versies met stalen draad-onderstel (Outline), een draaivoet (Cruz) of een onderstel op wieltjes (Twist) die perfect bij de Ceramic eetkamertafels passen in de Leolux collectie.

Mooi te combineren met de Tico eetkamertafel, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in