Tico Gentle eetkamertafel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In massief eiken gebeitst/ poten epoxy of Spruzza lak

Afmetingen

220x 90x 75/76h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

4.345,-

Beschrijving

Langwerpige eetkamertafel met afgeronde hoeken.

Leverbaar in verschillende maten en twee tafelhoogte. Het blad is verkrijgbaar in massief eiken of noten, Ceramic en lak. De poten zijn standaard in aluminium gepolijst, maar u kunt deze ook in alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Ongekende keuzevrijheid:

Een fijne eetkamertafel is niet alleen functioneel. Op andere uren van de dag is het visuele aspect belangrijk; de juiste maten, de verhoudingen en zeker ook de afwerking. En het perfecte plaatje is voor elk interieur weer anders. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de Tico eetkamertafel kreeg het beeld veel aandacht.
Het resultaat is een zeer complete tafelserie met een ongekende keuzevrijheid.

De veelzijdigheid van deze eetkamertafel blijkt al bij de afmetingen; De Tico is er in drie breedtes en in maar liefst acht lengtes, van 140 tot 280 cm. Standaard zijn de afgeronde hoeken en de elegante aluminium poten, die naadloos meebuigen met de curve van het blad. Voor de individuele afwerking is er volop keus uit materialen en kleuren, elk met een eigen uitstraling; massief noten of eiken en Ceramic maken elke uitvoering anders, wat de Tico eetkamertafel voor vele interieurs tot een serieuze kandidaat maakt.

Mooi te combineren met de Mara, Callas, Gyon en Mime eetkamerstoelen, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in