Mesh salontafel "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In epoxy of Spruzza lak

Afmetingen

75 rond x 30h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.195,-

Beschrijving

Mesh salontafel met perforatiegrid onderstel.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Veelzijdig uiterlijk:

In de tafelserie Mesh speelt ontwerpstudio Raw Color met de dichtheid van kleur en materiaal. Open en dicht wisselen elkaar af in het perforatiegrid. Dit geeft de tafels een luchtige uitstraling waardoor het blad loskomt van de ondergrond.

Tegelijkertijd creëert het grafische karakter van de Mesh een interessant schaduwspel op de vloer. Het ontwerp reflecteert de werkwijze van Raw Color, waarbij de kleurwerking van het volume het vertrekpunt vormt, in dit geval voor de wisselwerking van dichtheden en materiaalcombinaties.

De Mesh tafelserie is heerlijk veelzijdig in zijn uiterlijk. Allereerst zijn er twee formaten: de salontafel en de bijzettafel. Beide versies kun je uitvoeren met een blad in eiken, ceramic of lak. Het gelaserde stalen frame poedercoaten we standaard in de kleur ‘cotton’, maar u mag natuurlijk ook een andere kleur kiezen: harmonieus aansluitend bij de sfeer van uw interieur aansluiten of juist als contrasterend kleuraccent.

Mesh bijzettafel geheel gelakt: 40 rond x 40h € 795,=

Mooi te combineren met de Marv of Turia banken en de Chap fauteuil, ook van Pode!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in