Chap fauteuil "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stof Essential en Fresco/ frame epoxy gelakt

Afmetingen

72x 88x 77h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.815,- 1.595,-

Beschrijving

Fauteuil op metalen buizen frame.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en frame in alle Pode epoxy of lakkleuren.

Contrasten met kleur!

De ontwerpster Federica Biasi gebruikte voor de Chap fauteuil een combinatie van zachte vormen en solide materialen. Het metalen frame omlijst de zitting met ferme ronde lijnen. De poedercoating geeft kleur en zorgt voor een aangenaam gevoel. En als je de bies in een mooie contrastkleur laat uitvoeren, leg je een stijlvolle nadruk op de ronde vormen van de Chap fauteuil.

Relaxte rondingen met een vleugje retro, dat is wat de Chap je te bieden heeft. Het is gewoon een uiterst vriendelijk fauteuiltje. Zo vriendelijk zelfs dat hij door zijn compacte formaat ook heel gemakkelijk per twee in je interieur past. Want hoe meer stoelen, hoe meer vreugd. En de Chap fauteuil is een kameraad die je graag in de buurt hebt.

Mooi te combineren met de Marv of Turia banken en de Mesh salontafel serie, ook van Pode!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in