Marv 3.5 zitsbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stof Fresco slede epoxy gelakt

Afmetingen

249x 95x 75h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

3.865,- 3.400,-

Beschrijving

3.5 zitsbank met sierlijke bies op slede.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en ook op aluminium gepolijste of gelakte poten.

Grote eenvoud:

De Marv is een bank uit één stuk. Elegant en tijdloos, waarbij lineaire en golvende lijnende met elkaar versmelten tot een “organische kubist”, aldus ontwerper Roderick Vos. Het resultaat is een krachtig en compact zit-object met pure lijnen. De Marv is de perfecte familiebank, die je toepast in de vrije ruimte of plaatst tegen de wand. Een bank van grote eenvoud ook, die door zijn smalle sledes boven de grond lijkt te zweven.

Voor een optimaal zitcomfort lopen rug en armen van de Marv bank aan de buitenzijde af. Maar ook onder de bekleding is veel aandacht besteed aan het comfort, de ondersteuning en de stevigheid van het schuim. Decoratief is de bies die in een sierlijke boog langs de randen boven op de armen en de rug loopt.

Mooi te combineren met de Mesh salontafel serie en de Chap fauteuil, ook van Pode!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Center Spui Den Haag!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in