Globe relaxfauteuil "Conform"

Merk

Conform

Materiaal

In stofgroep B/ frame aluminium

Afmetingen

79x 84x 111h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.684,-

Beschrijving

Relaxfauteuil op 5-teens kruispoot met terugdraai functie.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten. Ook is het frame in zwart lak verkrijgbaar.

Globe relaxfauteuil met subtiele ronde belijning:

De Globe fauteuil van Conform is een schitterende relaxfauteuil met een subtiele ronde belijning. Het design van de Globe komt in vele interieurstijlen volledig tot haar recht. Modern, een tikkeltje Scandinavisch en vooral heerlijk comfortabel!

De relaxfauteuil Globe is voorzien van een rugleuning verstelling en is uitgerust met een in hoogte verstelbare hoofdsteun. De rugleuning is traploos verstelbaar d.m.v. een fraaie bediening op de zijkant van de armleuning. Hiermee verstelt u de rugleuning in elke gewenste relaxpositie. ook kunt u kiezen uit 2 verschillende zit- en rughoogtes. Voor de voet van de Globe relaxfauteuil heeft u de keuze uit twee onderstellen in aluminium of zwart gelakt, eventueel voorzien van een houtinleg. 

De Globe is verkrijgbaar in verschillende stoffen en en leersoorten. Ook de mogelijkheden in functionaliteiten zijn eindeloos. U kunt de relaxfauteuil volledig afstemmen naar uw eigen wensen.

De relaxfauteuil is van nog een handig technisch trucje voorzien. Zodra u opstaat draait de Globe zich automatisch terug in de oorspronkelijke stand. Voor een optimaal comfort kunt u ook kiezen voor de bijpassende hocker.

Hocker: 50x 37x 36h: € 430,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in