Moon 908.31 eetkamerstoel "Tonon"

Merk

Tonon

Materiaal

In integraal polyurethaan gestoffeerd in stofgroep 2/ massief eiken houten poten

Afmetingen

61x 57x 86h

Productgroep

Stoelen

674,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met massief houten poten.

Leverbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

Fasen van de maan:

De eetkamerstoel Moon 908 van Tonon is ontworpen door Mac Stopa. De organische vorm van de zitschelp is kenmerkend voor dit ontwerp.

De vorm van de "maanstoel" is gebaseerd op halfronde vormen die doen denken aan de fasen van de maan. De zijkanten van de zitting van de Moon eetkamerstoel lopen door tot in de armleuningen en vormen een flexibele geveerde rugleuning. De zitting zelf is vervaardigd van een zelfdragend frame welke is geïnjecteerd met "Soft Touch" schuim. Zo ervaart u een aangenaam gevoel van zachtheid voor extra comfort. Zeker als u de kuip van de Moon laat stofferen in een zachte stof!

Wilt u liever geen massief houten poten, dan is de Moon eetkamerstoel ook met metalen poten verkrijgbaar. Deze Moon serie is zo uitgebreid dat u de eetkamerstoelen tegen een kleine meerprijs in een draaibare variant kunt krijgen. Ook kunt u kiezen uit verschillende onderstellen.

De Moon eetkamerstoel met metalen poten is leverbaar als Moon 908.01!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.