Moon 908.01 eetkamerstoel "Tonon"

Merk

Tonon

Materiaal

In integraal polyurethaan/ poten metaal

Afmetingen

61x 57x 86h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

461,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met metalen poten.

Leverbaar in verschillende kleuren en metalen poten in vele lakkleuren.

Fasen van de maan:

De eetkamerstoel Moon 908 van Tonon is ontworpen door Mac Stopa. De organische vorm van de zitschelp is kenmerkend voor dit ontwerp.

De vorm van de "maanstoel" is gebaseerd op halfronde vormen die doen denken aan de fasen van de maan. De zijkanten van de zitting van de Moon eetkamerstoel lopen door tot in de armleuningen en vormen een flexibele geveerde rugleuning. De zitting zelf is vervaardigd van een zelfdragend frame welke is geïnjecteerd met "Soft Touch" schuim. Zo ervaart u een aangenaam gevoel van zachtheid voor extra comfort!

Wilt u liever geen metalen poten, dan is de Moon eetkamerstoel ook met massief houten poten verkrijgbaar. Deze Moon serie is zo uitgebreid dat u de eetkamerstoelen tegen een kleine meerprijs in een draaibare variant kunt krijgen. Ook kunt u kiezen uit verschillende onderstellen en voor een gestoffeerde variant.

De Moon eetkamerstoel met massief houten poten is leverbaar als Moon 908.31!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in