10 010 B3 Prime 3 zitsbank "Gelderland"

Dit is een showroom artikel

Merk

Gelderland

Materiaal

In stof Monza 27 Terra/ beugelpoot zwart

Afmetingen

250 x 91 x 78

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

5.760,- 4.295,-

Beschrijving

3 zitsbank op elegant hoge pootjes.

De bank 10 010 Prime van het toonaangevende Nederlandse meubelmerk Gelderland heeft een imponerende uitstraling en is ontworpen door het duo Joel en Kate Booy, oftewel Truly Truly. Dit ontwerpersduo is werkzaam sinds juli 2019 bij Gelderland en beeldende kunst staat centraal bij het ontwerpen van hun objecten. Zij combineren functionaliteit met sensualiteit, waardoor mensen de producten anders gaan bekijken.

Het silhouet van de Prime bank is vanuit alle hoeken bijzonder, karakteristiek en toch verfijnd. De bank is uitnodigend comfortabel. De dikke bijna wulpse zitting is zacht en toch architecturaal. De armkussens hangen over de rand van het slanke onderstel.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in

showroommodel