Wingman hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep TA/ poten brons- bruin gelakt

Afmetingen

308x 113- 141x 90h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

4.355,-

Beschrijving

Hoekbank met manueel verstelbare arm- en rugleuningen.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten, stof- en leerkwaliteiten.

Wingman: meer dan alleen een bank.

De verschuifbare arm- en rugleuningen zorgen voor een aanzienlijke vergroting van het zitgedeelte om van de Wingman hoelbank een echt “dagbed” te maken.

Net als twee echte vleugels kunnen de rugleuningen en de armen van de Wingman bankenserie zich uitspreiden om unieke momenten van pure ontspanning te bieden. De naar achteren geschoven rugleuningen vergroten de zitdiepte met 42 cm, terwijl de zijwaarts bewegende armen eenmaal uitgeschoven de zitbreedte vergroten met 25 cm.

De Wingman hoekbank wordt een unieke plek, een eiland waar u in alle comfort kunt rusten, dromen en pauzeren. Bovendien kan het op de een of andere manier worden aangepast door de maxi chaise longue te kiezen, waar twee mensen comfortabel samen kostbare momenten kunnen delen.

De Wingman is verkrijgbaar met zowel een hoek- als een chaise longue-versie en vertegenwoordigt een uiterst veelzijdige oplossing, met behoud van een lichte en verhoogde structuur, dankzij de kleine metalen voetjes, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De nieuwste editie is de versie met voeten in methacrylaathars die dankzij de transparantie een extra gevoel van lichtheid en moderne flair geeft.

De veelzijdigheid van de Wingman wordt nog versterkt door de hoekversies. Op de versies met statische hoek heeft de rugstructuur een andere hoogte, wat een aangename asymmetrie creëert en de Wingnan hoekbank nog meer lichtheid geeft.

Strooikussens op het hoekgedeelte voegen niet alleen comfort toe, maar vertegenwoordigen ook de decoratieve elementen voor een moderne en mooiere designstructuur. De hoekversie met verschuifbare rugdelen maakt het volledige gebruik van het oppervlak mogelijk.

Een element dat extra lichtheid aan de Wingman bankenserie geeft, is ongetwijfeld de dunne metalen voet die verkrijgbaar is in titanium, in satijnafwerking, glanzend en Graubraun-afwerking. Absolute nieuwigheid, is de methacrylaathars voet die de structuur lichter maakt dankzij de transparantie die de illusie geeft dat de Wingman hoekbank echt in de lucht zweeft.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in