Bossa Nova elementen bank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep TA

Productgroep

Banken

4.871,-

Beschrijving

Elementen bank met golvende vormen.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten, stof- en leerkwaliteiten.

Design ten top!

Als een zachte en gezellige quilt is de Bossa Nova een modulaire bankenserie die u omarmt met een golvend ontwerp en geometrisch vakmanschap. Door de lineaire en hoekige elementen, de chaise longue en de voetenbank kunt u verschillende composities maken, waardoor u een unieke designbank creëert die past in uw interieur.

Of u nou voor 1 element gaat of de verschillende elementen combineert tot een hoekbank, met de Bossa Nova kan het allemaal! Ook zijn alle elementen volledig gestoffeerd wat het perfect maakt voor bijvoorbeeld een winter of zomer opstelling door de elementen eenvoudig te verplaatsen.

Daarnaast is het zitcomfort echt iets wat u moet voelen. Door de heerlijke kuipzitting voelt u direct dat dit design ten top is.

Maten:
Chaise longue: 81x 162x 88h.
2 zitsbank: 160x 102x 88h.
Stompe hoek: 115x 115x 88h.
Fauteuil: 81x 102x 88h.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.