Bombola fauteuil "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In leer Tender/ poten brons- bruin gelakt

Afmetingen

80x 78x 80h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Fauteuils

2.135,-

Beschrijving

Rank fauteuiltje op elegant metalen pootjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en vorkvoet in diverse lakkleuren.

Bombola fauteuil, rank maar zeer comfortabel!

Puur Italiaans design: zwoel en zakelijk, met een vleugje mediterrane invloed. De modern vormgegeven Bombola fauteuil met mediterrane namen is handgemaakt. De fauteuil neemt de slanke en omhullende structuur van het model aan en herbergt een zacht zit- en rugkussen. Ondanks zijn kleine formaat geeft de Bombola fauteuil een opmerkelijke comfortervaring! Het is zelfs perfect voor kleinere omgevingen.

De Bombola is verkrijgbaar als bankversie, kleine bank en dormeuse. Kleine bankversies hebben compacte proporties en zijn de perfecte keuze voor kleinere omgevingen. De dormeuse-versie heeft een meer omhelzende zitting, dankzij de rug- en armleuningkussens. 

De poef- en bankversies, gekenmerkt door de vorkvoet die typisch is voor de collectie, geven de mogelijkheid om de ruimte in te richten met de compositie die het beste bij uw behoeften past. Gecombineerd met een stijlvolle designtafel creëert dit Italiaanse meubel een uniek interieur.

Ook als Bombola gewone- of hoekbank en dormeuse verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in