Bombola hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep TA/ poten gold gelakt

Afmetingen

314x 153x 82h

Productgroep

Banken

5.178,-

Beschrijving

Hoekbank op elegant metalen pootjes.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten, stof- en leerkwaliteiten en vorkvoet in diverse lakkleuren.

Bombola hoekbank met compacte proporties:

Puur Italiaans design: zwoel en zakelijk, met een vleugje mediterrane invloed. De modern vormgegeven Bombola bankenserie met mediterrane namen is handgemaakt. De dunne en betoverende structuur van de Bombola herbergt zachte kussens voor de zitting, rugleuning en armleuningen en verwelkomt elk moment van uw leven en geeft u ervaringen van puur comfort.

De Bombola is verkrijgbaar als bankversie, kleine bank en dormeuse. Kleine bankversies hebben compacte proporties en zijn de perfecte keuze voor kleinere omgevingen. De dormeuse-versie heeft een meer omhelzende zitting, dankzij de rug- en armleuningkussens. 

De poef- en bankversies, gekenmerkt door de vorkvoet die typisch is voor de collectie, geven de mogelijkheid om de ruimte in te richten met de compositie die het beste bij uw behoeften past. Gecombineerd met een stijlvolle designtafel creëert dit Italiaanse meubel een uniek interieur.

Ook als Bombola gewone bank, dormeuse en fauteuil verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.