Twinny sidetable "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In HPL Plastica/ frame RVS

Afmetingen

120x 45x 75h

Productgroep

Salon/bijzettafels

684,-

Beschrijving

Sidetable op verfijnd metalen frame.

Leverbaar in verschillende kleuren Ceramistone, Desktop, Fenix, HPL, en in eiken- of noten fineer in diverse beitstinten. Wilt u liever massief eiken of noten bladen en het frame in een andere kleur epoxy, ook dat is mogelijk!

Speels decoratief object:

De nieuwste aanvulling bij de 'Twinny familie' is de sidetable Twinny, een speels tafeltje dat erg leuk is om een 'loze ruimte' tegen de muur in de hal of een plekje in de woonkamer mee op te vullen. Op zichzelf vinden wij de Twinny sidetable dankzij het niet-alledaagse, moderne design al een decoratief object, maar verder aanvullen met een leuk plantje of fotolijstjes mag natuurlijk ook.

De bladen van de Twinny sidetable zijn uit te voeren met verschillende, moderne materialen waarmee u dit schattige console tafeltje een eigen 'touch' kunt geven.

De Twinny is ook als bankentafel, salontafels, bijzettafel set/2 verkrijgbaar en mooi te combineren met de Twiggy Desk!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.