Legendary draaifauteuil "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In combi stofgroep A en leer Granada, Kenia, Massif, Rancho of Rebound/ 4-teens draaivoet zwart epoxy

Afmetingen

84x 85x 91h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.249,-

Beschrijving

Draaifauteuil op 4-teens draaivoet.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en 4-teens draaivoet ook in glanzend aluminium.

Legendary vraagt om aandacht!

De draaifauteuil Legendary valt in eerste instantie op door zijn organische design en ruim gevulde, uitnodigende stoffering. Zeker wanneer hij gestoffeerd wordt in een contrasterende stof- leder combinatie is het een draaifauteuil die nogal om aandacht vraagt.

Toch is wat ons betreft het uiterlijk van de Legendary niet de voornaamste eigenschap waar deze draaifauteuil in uitblinkt. Wat ons betreft is dat toch echt het fantastische zitcomfort. Na herhaaldelijk aanpassen van het frame, het zoeken naar de optimale hoek van de kuip ten opzichte van de draaivoet en het veelvuldig spelen met de dikte van het schuim is een optimaal zitcomfort bereikt.

Uw onder- als bovenrug worden subliem, zonder teveel druk ondersteund en uw armen liggen heerlijk relaxed op de lage armleuningen. De zithoek houdt het midden tussen passief en actief, wat de Legendary draaifauteuil bovendien multifunctioneel maakt welke activiteit u ook wilt uitvoeren. 

Dus of u nu houdt van lezen, gamen, 'Netflixen', filosoferen, breien of wijnen, in de Legendary draaifauteuil houd u het urenlang vol!

De Legendary draaifauteuil is ook als 5-teens draaivoet verkrijgbaar!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in