Cross-over eetkamertafel "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In massief eiken gebeitst/ schuin gebogen jukken zwart epoxy

Afmetingen

220x 95x 75h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

2.265,-

Beschrijving

Eetkamertafel met massief houten tafelblad in 2 delen op schuin gebogen industriële metalen jukken.

Leverbaar in verschillende maten, houtsoorten en beitstinten.

Fijn ogende symmetrie:

Cross-over: een stoere, massief houten eetkamertafel met toepassingsmogelijkheden binnen zowel de moderne, landelijke als industriële eetkamer.

De Cross-over eetkamertafel is een model dat aansluit bij de aanzienlijke vraag naar robuuste, industriële eetkamertafels met zwart metalen frames. Wat de Cross-over binnen het enorme aanbod dat deze trend rijk is toch doet opvallen is zijn subtiele afwerking in het tafelblad. Hierdoor oogt de Cross-over net even wat moderner.

De smalle, schuin gebogen jukken ogen licht en luchtig, maar hebben desondanks meer dan voldoende massa om het massief houten tafelblad stabiel te dragen. De schuine afwerking van de jukken is doorgevoerd bij de zijkanten van het tafelblad. Hierdoor ontstaat een fijn ogende symmetrie die nog extra kracht wordt bijgezet door het gesplitste tafelblad.

Het massief noten- of eikenhouten tafelblad van de Cross-over eetkamertafel heeft een gladde afwerking die het blad daarmee ook nog eens heerlijke zacht doet aanvoelen. Een wat rustiekere uitvoering van het tafelblad behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in