Bibo draaifauteuil "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stof Fresco of Essential/ 4-teensvoet gelakt

Afmetingen

84x 52x 83h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.300,- 2.120,-

Beschrijving

Draaifauteuil op metalen 4-teensvoet.

Leverbaar in stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan en poten in aluminium gepolijst of gelakt.

Met open armen:

De Bibo draaifauteuil is een van de gezelligste bewoners van de Pode collectie, ontworpen door Roderick Vos. Deze comfortabele draaifauteuil wordt gekenmerkt door zijn voluminieuze rondingen en uitgesproken vormentaal. Bibo lacht u toe en ontvangt u letterlijk met open armen. Op zijn 4-teensvoet uit gegoten aluminium staat hij stevig zijn mannetje. De Bibo is uitnodigend, uitgesproken en uitgekiend, door zijn intrigerende lijnenspel met ronde vormen en rechte banden.

Gaat u voor één kleur leer of stof, of kiest u voor uw Bibo draaifauteuil een unieke combinatie die precies in uw interieur past. En voor de voeten? Natuurlijk heeft de Bibo draaifauteuil van Pode ook zijn eigen poef, zodat u met uw voeten omhoog kunt genieten van het comfort dat hij u vol overgave verschaft.

Maten poef:
61x 50x 42h:  van: € 720,=   voor: 670,=

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in