Bibo draaifauteuil "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stof Fresco of Essential/ 4-teensvoet gelakt

Afmetingen

84x 52x 83h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.175,- 1.985,-

Beschrijving

Draaifauteuil op metalen 4-teensvoet.

Leverbaar in stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan en poten in aluminium gepolijst of gelakt.

Met open armen:

De Bibo draaifauteuil is een van de gezelligste bewoners van de Pode collectie, ontworpen door Roderick Vos. Deze comfortabele draaifauteuil wordt gekenmerkt door zijn voluminieuze rondingen en uitgesproken vormentaal. Bibo lacht u toe en ontvangt u letterlijk met open armen. Op zijn 4-teensvoet uit gegoten aluminium staat hij stevig zijn mannetje. De Bibo is uitnodigend, uitgesproken en uitgekiend, door zijn intrigerende lijnenspel met ronde vormen en rechte banden.

Gaat u voor één kleur leer of stof, of kiest u voor uw Bibo draaifauteuil een unieke combinatie die precies in uw interieur past. En voor de voeten? Natuurlijk heeft de Bibo draaifauteuil van Pode ook zijn eigen poef, zodat u met uw voeten omhoog kunt genieten van het comfort dat hij u vol overgave verschaft.

Maten poef:
61x 50x 42h:  van: € 680,=   voor: 630,=

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in