Turia hoekbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stof Fresco / poten gelakt

Afmetingen

277x 147x 77h

Productgroep

Banken

5.845,- 5.320,-

Beschrijving

Hoekbank met mooie ronde vormen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en poten in aluminium gepolijst of gelakt.

Verleidelijk ontspannend!

De Turia banken serie komt voort uit een samenwerking tussen designmerk Pode en designstudio Yonoh.
De ontwerpers hebben zich voor de Turia laten inspireren door de Valenciaanse visie op comfort. Deze hoekbank is daarom vernoemd naar de rivier waar deze Spaanse stad aan ligt. Het ontwerp laat zich kenmerken door de combinatie van zachte, ronde vormen en strakke lijnen. De Turia bank heeft zijn comfort te danken aan de hoekjes waar je heerlijk in weg kunt kruipen.

De Turia collectie van Pode biedt talloze mogelijkheden. Zo is de bank verkrijgbaar van 2,5-zitsvariant tot XL-schakelbank. Wanneer u voor een hoekbank wilt gaan zijn er namelijk elementen beschikbaar waarmee u zelf de vorm kunt bepalen. Een chaise longue, loveseat of hocker behoren tevens tot de mogelijkheden. 

Ook als Turia gewone bank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.