Ova grote ronde salontafel "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In eikenfineer/ poten gelakt of epoxy

Afmetingen

90 rond x 37h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

535,-

Beschrijving

Salontafel met eigenwijze ronde pootjes.

Leverbaar in verschillende maten en materialen.

Klein ontdekkingsreisje:

De ingetogen tafelserie Ova biedt de liefhebbers van stijlvol design een klein ontdekkingsreisje. Want als u net iets langer kijkt, ziet u dat de Keulse ontwerper Meike Harde heel mooie details aan haar ontwerp heeft toegevoegd. Zo heeft elk tafeltje bijvoorbeeld twee verschillende typen poten. Die asymmetrie geeft Ova een heel eigen gezicht.

Er zijn vier ronde varianten en een vierkante salontafel. Bij de ronde versies heeft u bovendien de keuze uit verschillende hoogtes en diameters. Dus dat is leuk combineren. En die hogere versies kunt u ook heel praktisch over uw bank schuiven. Voor het tafelblad kunt u kiezen uit eiken, gelakt of keramiek in alle kleuren van de Pode-collectie.

Maten:
Salontafel: 65 rond x 43h: € 425,=
Bijzettafeltje: 45 rond x 43h: € 380,=

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in