HUL 2022 hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep A- frame RVS

Afmetingen

252x 267x 76h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

5.223,-

Beschrijving

Hoekbank met verplaatsbare rug- en armkussens.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en frame ook gelakt.

Het nieuwe werk/ wonen 3.0!

De HUL 2022 is een collectie banken, fauteuils en poefs die zich kenmerken door hun hoekige vormen. Het strakke design werd ontworpen met de gedachte aan appartement ruimte, kantoor, of loungeruimte. 
De HUL 2022 banken lenen zich uitermate goed voor het nieuwe werk/ wonen 3.0. Informeel overleg, een goed gesprek of gewoon gezellig bijpraten met vrienden of familie.

Kenmerkend voor deze collectie zijn de horizontale vormen van lage rug- en armleuningen. De vorm van de kussens biedt niet alleen een comfortabele rugsteun, maar ook een breed scala aan mogelijke opstellingen, omdat de kussens kunnen worden verplaatst of gedraaid over de lange en korte zijde. Daarnaast zorgt de verscheidenheid aan modules voor vrijheid. Alle modules zijn geplaatst op stalen poten in RVS of in een lakkleur. 

De collectie van de HUL 2022 wordt aangevuld met tafels met een eenvoudige, moderne vorm, die worden gekenmerkt door een 6 cm brede loper en een frame dat buiten de omtrek van het tafelblad uitsteekt. 
Deze karakteristieke details geven het project een duidelijke en sterke lijn.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in