Titus lounge fauteuil met massief houten frame "Vincent Sheppard"

Merk

Vincent Sheppard

Materiaal

In massief naturel eiken frame/ webbing rotan/ zitkussen Chestnut Vegan leer

Afmetingen

70x 60x 73h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

950,-

Beschrijving

Lounge fauteuil met rotan webbing in massief houten frame.

Fijn gevormde schaduw:

Met de Titus lounge fauteuil herontdekt Vincent Sheppard de mogelijkheden van rotan in zijn ontwerpen.

Met zijn geweven rug, is de lounge fauteuil een eigentijdse heruitvinding van een geliefde designklassieker. Licht en lucht stromen door het cannage oppervlak en creëren zo een fijne schaduw in de kamer. Het eiken frame van de Titus lounge fauteuil past perfect bij de natuurlijke rotan rug en zitting en voegt warmte toe dankzij het unieke houtpatroon.

Met zijn eenvoudige maar verfijnde ontwerp, vakkundig vervaardigde rotanvlechtwerk en warm hout, is Titus een stijlvolle collectie die zowel vintage als modern aanvoelt. De Titus serie bestaat uit een eetkamerstoel, barkrukken in twee hoogtes en en zeer comfortabel lounge fauteuil. Zo kunt u deze mooi met elkaar combineren.

De Titus lounge fauteuil is ook leverbaar in een massief eiken zwart gebeitst frame met zwart Vegan leren zitkussen: € 890,=

Ook als Titus eetkamerstoel en Titus barkrukken verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in